Search This Blog

Friday, May 18, 2007

ЕМ МЛАДО - ЕМ УБАВО

Македонските политичари од висок калибар имаат укус за избор за поубавата половина ... Ем младо ем убаво - кој не сака ...

Најпрвин повлече нога сегашниот Премиер венчавајки се со Боркица - На премиерот мора да му се признае дека има вкус да избере згодна и атрактивна жена ... и првата беше стасита и убава ...
За да не биде покусо и предходниот Премиер Бучковски ја представи новата избраничка на неговото срце ... Катерина Мукаетова, која го прати во сите кабинети на Бучковски уште од времето на неговото министерување во кабинетот на министерот за Одбрана - каде Катерина Мукаетова првпат влегува во тимот на Бучковски ...

Бучковски синоќа во матичната служба во Скопје се регистрираше со поранешната блиска соработничка од премиерскиот и министерскиот Кабинет Катерина Мукаетова. ... 27-годишната кавадарчанка, инаку дипломиран филолог Катерина. Таа беше соработник во целиот период на министерувањето на Бучковски со одбраната, а подоцна и советник за надворешна политика во неговиот премиерски кабинет.

Се гледа и финиот вкус на Бучковски за ем младо - ем убаво ... И предходната избраничка на Бучковски беше стаситата професорката на Електротехничкиот факултет во Скопје Анета, со која имаат и две деца.

Па сега нека рече некој дека Премиерите наши немаат сенс за младо и убаво ...

За уште дваица премиери кружеа приказни дека се љубители на младо и убаво ... Првиот Премиер и Премиерот со најдолг мандат ...

- Gruevski ... Borkica ...
- Buckovski ... Katerina Mukaetova ... Aneta ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter