Search This Blog

Friday, June 25, 2010

Македонската Архео Мафија под удар на полициска акција ...

Медиумите од сношти брујат за акцијата која се спроведува во полицијата под име “Фаланга“. Се работи за полициска акција во која се извршени педесетина претреси кај познати Диви копачи и нивни соработници во археофелата, властите и полицијата. Приведени биле педесетина луѓе од кои многумина се актуелни политичари и бизнисмени. Одавна тврдам дека Архео мафијата не може да работи ако нема податоци од оние кои тоа најдобро го знаат – Археолозите. Има ли луѓе од фелата приведени во оваа акција? Имиња сеуште не се откриваат.               Повеќе »..... moor ».....
На темата се отепав пишувајки во минатите скоро четири години. Редно е професионалците да се зафатат со Архео Мафијата која сепак ја има:
 1. АРХЕОМАФИЈА - МК
 2. ДИВИ КОПАЧИ = ДИВИ ИСТРАЖУВАЧИ = РОМАНТИЧАРИ
 3. АРХЕО – ***ИЈА ?!
 4. АРХЕОЛОШКА МАФИЈА ВО МК (ИМА-НЕМА)
 5. АРХЕОМАФИЈА – МК
 6. АРХЕО – ***ИЈА ?! – втор дел
 7. Паразитско однесување на државните институции во заштитата на културното наследство …
 8. ИНТЕРНЕТ ПРОДАЖБА - НА МК АРТЕФАКТИ
 9. ГОСПОД …се грижи за нашите артефакти
 10. Што се е одземено од нашите цркви
 11. ТУЃИ ПЕРЈА 
 12. ВРАЌАЊЕ НА АРТЕФАКТИТЕ - дома 
 13. Разнесено културно богатство 
 14. ДИВИ КОПАЧИ И ГРЧКИ НОВИНАРИ
 15. МАКЕДОНСКИТЕ БРОНЗИ - КОНЕЧНО се вратија дома

4 comments:

Anonymous said...

[URL=http://imgwebsearch.com/35357/link/buy%20viagra%20online/1_viagra1.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35357/img0/buy%20viagra%20online/1_viagra1.png[/IMG][/URL]


[URL=http://imgwebsearch.com/35357/link/buy%20viagra%20online/1_buygenericviagra.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35357/img0/buy%20viagra%20online/1_buygenericviagra.png[/IMG][/URL]


[URL=http://imgwebsearch.com/35357/link/buy%20viagra%20online/18_buygenericviagra1.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35357/img0/buy%20viagra%20online/18_buygenericviagra1.png[/IMG][/URL]

Anonymous said...

[URL=http://imgwebsearch.com/35357/link/casino%20online/3_casinoss.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35357/img0/casino%20online/3_casinoss.png[/IMG][/URL]

Anonymous said...

[URL=http://imgwebsearch.com/35357/link/buy%20cialis/2_mycialis.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35357/img0/buy%20cialis/2_mycialis.png[/IMG][/URL]

Anonymous said...

[URL=http://imgwebsearch.com/35357/link/casino%20online/11_style_casino.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35357/img0/casino%20online/11_style_casino.png[/IMG][/URL]

Blog Archive

Site Meter