Search This Blog

Saturday, June 12, 2010

Како до 100 милиони евра на МК начин

Лесно стани Премиер, попат земиси пасош од друга држава за секој случај.
  • Во наднасловот „Бизнис“ прашува: „Колкаво е семејното богатство на поранешниот премиер“, а во насловот наведува дека Љубчо Георгиевски „тежи“ близу 100 милиони евра. Во текстот, пак, меѓу другото се вели дека семејството Георгиевски, неофицијално, поседува куќи и станови во Благоевград, на брегот на Црното Море, на Флорида, Малдивите, а се споменува и Дубаи.
Што му требаше на човекот повторно да се враќа на политичката сцена ? Вака осем што задава - ке мора и да прима удари. Ке ја ситнел десницата која едвај се окрупни.

1 comment:

Anonymous said...

Steta sto vakov "debil" drzavata ne moze da go spakuva kade mu e mestoto ...

Blog Archive

Site Meter