Search This Blog

Friday, June 11, 2010

Хипокризија

Во процесот на кратење на Буџетот, Владата си ги скрати платите за десет посто. Од една страна со кратењето на своите плати признава дека згрешила, од друга страна кратејки си ја платата мислите дека нешто ке постигнат ? Ке им се осети ?

No comments:

Blog Archive

Site Meter