Search This Blog

Saturday, June 12, 2010

Мегафони на отпадПолитичките мегафони лесно одат на отпад. МРТ ја откажува „Отворено со народот“.            Повеќе »..... moor ».....
  • Емисијата заедно со водителот се прославија откако Томиќ го нарече Груевски „пастир на македонскиот народ
  • Човекот за да не оди на питачки стап, ВМРО-ДПМНЕ се погрижи да го вработи како референт за информирање во општината Гази Баба. СДСМ - Власта ги згрижи Слободан Томиќ и Тодор Петров во општина Гази Баба ... Слободан Томиќ од 14 април е привремено вработен во општината Гази Баба, каде градоначалникот е од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, на работно место референт за информирање.
Во сето ова помогна и МК блогосфера која во случајот интервенираше на време:
Драги политички мегафони, како што гледате кога ке одработите одите на политичкиот отпад ...

1 comment:

Anonymous said...

Istoto se pravi i vo drugite zapadno "demokratski" zemji,za site zasluzni se naogja rabotno mesto,neznam sto tolku ti smeta toa .... ili treba da se nadevaat na "opozicijava" ....... inaku spomenicive poleka,poleka si go zavzemaat mestoto i neli go prolepsuvaat gradot,a??????

Blog Archive

Site Meter