Search This Blog

Sunday, June 27, 2010

Македонија да ги понуди некои од селата на интернет продажба ... ако можат другите можеме и ние

Македонија има 1,645 прекрасни села. Во некои од нив има едвај по неколку жители а некои се тотално раселени. Економист би рекол она што не ни треба или никој не го сака треба да се продаде. По углед на другите да ја пробаме и ние среќата - да огласиме интернет продажба на некои од нашите напуштени/запуштени села. Ене горе на средната слика некои такви купци едвај чекаат. :)      Повеќе »..... moor ».....

No comments:

Blog Archive

Site Meter