Search This Blog

Thursday, July 29, 2010

ВмроДпмне си нарача и си доби уште едена рејтинг листа … Огледалце огледалце мое кажи во Македонија кој има најголем рејтинг

http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/93650BE53B6F4E40A8F4893698FE044C.jpg
ВмроДпмне си нарача и си доби уште едена рејтинг листа

Институтот основан од Вмро Дпмне  “Павел Шатев” испорача нов поглед во огледалото. Вака сака моментално ВмроДпмне да се види во своето огледало кога ке го праша: Огледалце огледалце мое кажи во Македонија кој има најголем рејтинг. Ама ај што они сами си нарачале и изготвиле анкета гледајки во своето огледало – зошто упорно тоа го рекламираат и не масираат преку сите медиуми и велат – видете колку сме убави.

No comments:

Blog Archive

Site Meter