Search This Blog

Wednesday, July 28, 2010

Црвенковски (Б.Ц.) преговара/разговара/црта кој би бил иден Премиер …

Интересна обланда, а можеби и не е се пласира деновиве преку весникот Вест. Имено во написот на Вест “ТАЈНА СРЕДБА НА ЛИДЕРОТ НА СДСМ И ГАЗДАТА НА А1 ТЕЛЕВИЗИЈА ВО ОХРИД – Бран­ко и Велија цртале нов премиер“. Демек Црвенковски звани (Б.Ц.) тајно разговарале во Охрид кој би бил следниот Премиер – во случај на новите избори СДСМ да се врати на власт. Опипава ли Црвенковски звани (Б.Ц.) што тоа би значело ако таквов глас се прошири.
Повеќе »..... more ».....

No comments:

Blog Archive

Site Meter