Search This Blog

Saturday, July 03, 2010

Коњаниците (безимени) ке дојаваат наскоро … „контра мерки, стратегии и тактики“

http://www.dnevnik.com.mk/WBStorage/Articles/157D31393A4E424190691D5CE5C00555.jpg
Коњаниците (безимени) ке дојаваат наскоро …
Коњаниците се спремни и ке дојаваат наскоро:
  • Како Александар стана коњаник – оној во центарот на Скопје
  • општина Гази Баба престанаа да го употребуваат името на Филип Втори Македонски за да го означат споменикот и комплексот
  • Во Битола, пак, поставување се’ уште чека импозантниот споменик на кралот Филип
  • Булеварот Александар Македонски е во Автокоманда со децении …
  • Штип има споменик на Александар Македонски …
  • Прилеп има споменик на Александар Македонски …
Почнавме ли да се срамиме од тоа што го подготвуваме, што стратегија и тактика е во прашање ??

No comments:

Blog Archive

Site Meter