Search This Blog

Tuesday, February 27, 2007

ИРА ТИГЕРМАН

Згодни хрватици го полнат нет просторот - во обид да се пробијат со својата става ...

Ира Тигерман е следната.

Сликата “http://www.clubira.com/SLIKE/ira/G9JZ1430max.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

http://www.clubira.com/SLIKE/ira/DSC00999max.jpg

No comments:

Blog Archive

Site Meter