Search This Blog

Monday, February 26, 2007

БЛОГЕРСКО УТРО

Типичниот блогер - кој има дома нет станува оди до купатило ... до кујна вари кафе ... тост на брзинка и седнуе онака нерасонет да види што има на нет ...

Се разбира прво го отвара својот блог ... да види дали има некој коментар ... гледа кој е на нетот ... со кафето може и краток сабајлешки чет ... Гледа меилови ... Отвара на кратко омилениот весник ... чита само наслови ... и така денот почнува со Блогерско “кафе-мафе“ и кратко интернетисување и блогирање ... Ако не го опомене некој или ако нема обврска од сабајле - заглавува во инсиративен пост ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter