Search This Blog

Saturday, February 24, 2007

ТАРЗАН ... СУПЕРМЕН ... ЏИМ ...

Горан Михајловски - навистина има умешност - со малку зборови да направи сублимат ... и сето тоа со доза на хумор и сатира ... И овоа сабота препорака за неговата колумна - Џим сали, Тарзан го брани Бит пазар, а Супермен Маџир Маало ..

No comments:

Blog Archive

Site Meter