Search This Blog

Monday, February 26, 2007

БЛОГЕРСКА НОЌ

Блогерското утро заврши ... блогерската ноќ започнува ... тука младите блогери го водат главниот збор ... тие нели редовно ги преспиваат утрата ...

Додуше МНОГУ блогери чекаат да помине 24.00 за да се уклучат на доминантниот интернет пристап ДАИЛ-АП (поефтино е де ...) ... судбина на просечниот МК интернет корисник ...

Додека сиромасите ноќите ги користат за “игри во креветот“ ... Блогерите ноќите ги користат за виртуелни игри по Блогерајот ...

Е сега на кого му е поубаво ??

No comments:

Blog Archive

Site Meter