Search This Blog

Saturday, February 03, 2007

СЕКС - за рабптно место

Многупати слушаме приказни како “згодните“ и “паметните жени“ си ги решаваат проблемите во животот ...

Најнова потврда на тезата како се решават социјалните проблеми на “згодните“ и “паметните жени“ - е во болницата во Сараево ...

Во сараевската болница Кошево се случи секс скандал откако медицинска сестра од болницата на директорот му предаде список со имиња на 20 доктори меѓу кои се наоѓа таткото на нејзиното новороденче,..

Медицинската сестра Мерима Ф. која роди машко дете минатиот месец побара од Управата на болницата да го разгледа случајот и да утврди кој е татко на нејзиното дете, наведува списанието.

Списанието ја цитира Мерима, според која, големиот список потенцијални татковци се должи на фактот дека "сите тие и ветиле дека ќе го решат нејзиниот социјален статус".

18-1087, Hot Nurse Costume

1 comment:

volan said...

Митот за сестрите и докторите е голем ...

Знам многумина - кои би се “разболеле“ доброволно - за да ги негуваат сестриве од фотките погоре ....

Сега здружението на медицински сестри може ке протестира за овој пост ... но добро ... сепак ова е само блог-забава ...

Blog Archive

Site Meter