Search This Blog

Tuesday, February 13, 2007

ХРВАТСКА ПАРЛАМЕНТАРКА

Денешен Вечер носи напис - во кој ни представува нов лик ... како треба да изгледа Пратеник ...

“.. Магистерот по политикологија Ива Миа Ерак, која во 2005 година беше избрана за мис на Хрватска, а сега е портпарол на Демократскиот центар, се подготвува да стане пратеник во Саборот. Го остава гламурозниот свет на манекенството и фотографирањето во костими за капење и целосно заминува во политичките води..“

Знам многумина који веднаш би гласале за листа со вакви пратеници ... а седниците на парламентот на тв би биле ептен гледани ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter