Search This Blog

Monday, February 19, 2007

КОСТОВСКИ - знае да игра фантаМожеби Градоначалникот на Скопје какошто многупати изјавува сам не знае баш да управува со Скопје ... но брзо учи ... тој очито знае да игра фанта ... Игра кој Маџармалци сакаат да ја воведат како олимписка дисциплина ... игра која некојпат кога се играше беше гонета од полицијата ... коцкарска игра ... кој сега на Маџармалци им служи да го промовираат Маџармало и Маџармалската традиција ...

Сега ја играат само кога треба да соберат пари за некаква доброволна акција ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter