Search This Blog

Thursday, May 07, 2009

Пандемски бизнис ... и ние интервентно купивме TAMIFLU ...

Се плашам дека кај “свинскиот грип“ H1N1 Flu (Swine Flu) и некои други смртоносни пандемски вируси - ке испадне како и кај копјутерските вируси ... Имено се шпекулира дека главни производители на компјутерските вируси се фирмите кои продаваат компјутерски антивирусни програми ...

Повеќе »

Чудна е корелацијата на појавата на Свинскиот грип и продажба на лекот TAMIFLU ... TAMIFLU е спасителот од H1N1 Flu (Swine Flu) - тоа светот ке го чини 40 милијарди евра ... имено толку се нарачките кај производителот на TAMIFLU ... Докажано е дека лекот TAMIFLU помага во лечењето на H1N1 Flu (Swine Flu) ... и нашата Влада по препорака на Светската здравствена организација купи интервентни количини на TAMIFLU ...

1 comment:

Anonymous said...

Mislam deka sepak toa e del od t.n. "globalizacija" - deckive koga ke dupat ke dupat na globalno nivo i onaka uz pat ke napravat nekoja paricka ..... p a r i ..... i nisto drugo ne gi interesira,taka da sepak celta gi opravduva sredstvata ... uz pat so pomala "kolateralna" steta .....

Blog Archive

Site Meter