Search This Blog

Saturday, May 30, 2009

Четири мускетара од нашето време ... муабетат за нивното време ... петиот и шестиот им се смешкаат ...

http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/61Large-4.jpg?t=1243680453
Четири мускетара од нашето време ... муабетат за нивното време ...
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/62Large-3.jpg?t=1243680605
Петиов мускетар им се смешка од високо ...
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/63Small-4.jpg?t=1243680665
Шестиот им се смешка уште од повисоко ... сега го мачат црвени теписи ... бонсаи градини ... авиончиња што високо летаат ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter