Search This Blog

Saturday, May 02, 2009

Фотка која ми врати некои емоции ... враќање во мојот град ...

http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/91Large.jpg?t=1241286154

Денеска враќајки се од краткиот излет, произлезе оваа фотка ...

Повеќе »

Оваа слика на влез во Скопје секојпат ме подсетува на долгите патувања кои на времето ги имав ... честопати долго време одсаствував од Скопје ... Секојпат кога ке ја видев оваа слика ми заигруваше срцето - бидејки бев повторно во мојот град ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter