Search This Blog

Tuesday, May 05, 2009

Бикот во Скопје - туристичка фото атракција ... “Фади му се на бикот“ - за да ти се посреќи ...

1.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/51Large-1.jpg?t=1241543095
Пред некој ден направив фото сесија на неколку споменици на Плоштадот и на Ул. Македонија - Скопје ... Внимание ми привлече новиот обичај на скопјани, но особено на оние кои не се од Скопје - да се фотографираат кај бикот ... Најнова мода е девојките да се сликаат за среќа - фатени за гениталиите на бикот ... Некои од мажите одеа да се фатат за опашот ...

Повеќе »

2.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/52Large-1.jpg?t=1241543621
3.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/53Large-1.jpg?t=1241543656
4.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/54Large-1.jpg?t=1241543682
5.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/55Large-1.jpg?t=1241543704
6.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/56Large.jpg?t=1241543730
7.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/57Large.jpg?t=1241543759
8.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/58Large.jpg?t=1241543785
9.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/59Large.jpg?t=1241543832
10.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/510Large.jpg?t=1241543860
11.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/511Large.jpg?t=1241543889

1 comment:

Anonymous said...

He,he interesno e neli a zamislete sto slikanje ke ima koga Ace ke dojava na Bukefal,veruvam deka i ti batka ke vlezes vo kadro so Aceta,so pola Makedonija,no nema tuka nisto loso,neli? ...... inaku go citam i onoj mutantot od Teletabitite,Zarko de,blogerot ..... deckovo poleka,poleka ama zabeguva.....

Blog Archive

Site Meter