Search This Blog

Monday, May 04, 2009

Новинарите протестираа ... против загрозување на слободата на изразувањето ... фото и видео сторија ...

Новинарите протестираа на плоштадот во Скопје - против загрозување на слободата на новинарско изразувањето ... Новинарите протестираа против влијанието на политичарите, бизнисмените и сопствениците на медиумите ... бараа подобар статус, повисоки примања ... Дел од редакциите не им дозволиле на своите новинари да се приклучат на протестот ... имаше новинари и од другите градови на Македонија ... Од блогерите го видов само Зорив, беше убав ден да испиеме пиво - но некако се загубивме ...
1.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/61Large-2.jpg?t=1241466126

Повеќе » 

2.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/62Large-1.jpg?t=1241466910
3.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/63Large-1.jpg?t=1241466956
4.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/64Large-1.jpg?t=1241467268
5.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/65Large-1.jpg?t=1241467306
6.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/66Large-1.jpg?t=1241467350
7.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/67Large-1.jpg?t=1241467402
8.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/68Large-1.jpg?t=1241467432
9.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/69Large.jpg?t=1241467470
10.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/610Large.jpg?t=1241467511
11.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/611Large.jpg?t=1241467550
12.
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/612Large.jpg?t=1241467590


1 comment:

Anonymous said...

Deckive si se iznaslikaa ..... inaku ova .... bese ubav den da ispieme pivo - no nekako se zagubivme ... ti e najdobroto od pisanoto ...... a navistina denot bese super.

Blog Archive

Site Meter