Search This Blog

Wednesday, July 11, 2007

Кај млекарата во пет ... мимики ..

Стои швалерот потпран на бандера и се звери во прозорот на швалерката ... Има потреба да ја види ... Излегува женската на пенџере ... и веднаш ја разбира мимикријата и говорот на телото ... Се фаќа за цицка и дава знак со руката пет прста ...

Договорот е постигнат - Кај млекарата во пет ... Брзо се разбраа :) .

No comments:

Blog Archive

Site Meter