Search This Blog

Sunday, July 29, 2007

ОТЕ казнета - заради интернет монопол ...

Грчкатата националната комисија за пошти и телекомуникации - ја казнила ОТЕ поради непочитување на одредбата за слободна конкуренција на пазарот за Интернет- услуги. Казната е 20 милиони евра ...

Ако може Грција и Албанија да ги казнува своите нацинални оператори ... зошто само во Македонија националниот монополски оператор - останува неказнет ... На народот мора да му се каже кој е виновен што имаме монопол (телекомуникациски), кој ги цица и граѓаните а особено компаниите ... и до кога мораме да го трпиме самоволието на МТ ...

- OTE ... kazna ... intrnet ...

1 comment:

Anonymous said...

И зошто не ги укинаа концесиските договори?

Blog Archive

Site Meter