Search This Blog

Wednesday, July 04, 2007

МРТВ

Отказ за половина вработени во МРТВ ... Кога тогаш до ова мораше да дојде ...

За темава имав пишувано:
- МРТВ се гледа ли крајот? ...
- МРТВ - претплата ...

- MRTV ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter