Search This Blog

Thursday, July 12, 2007

ИЗВРТЕНОСТ - сексуална

Може ли на зрел човек да му биде убаво во друштво на силиконски кукли. Јас мислам дека не може - но некои луди јапонеци кои трошат и по 170.000 долари на силиконски кукли - мислејки дека им е подобро во друштво на силиконски убавици ... Мислам дека се работи само за неуспешна извртена реклама ... Но незнам - можеби навистина има по светот толку извртени чудаци - кои за свои пари си приуштуваат навистина глупи играчки ... со нив неможеш ни да се караш бе ... а камоли за друго да послужат ...

- Мажите во Јапонија се' повеќе се одлучуваат да земат ќутливи и послушни животни сопатнички, т.е. „кукли за љубов“, јавуваат јапонските медиуми.

- Всушност, станува збор за префинета и поубава верзија на кукли на надувување.
- Иако се чини бизарно, сепак, многу Јапонци се' помалку се решаваат да почнат врска со вистински жени, па наместо нив се забавуваат со силиконски убавици.

- Многу луѓе сметаат дека Та-бо е обичен перверзник, но тој својата пасија ја објаснува со фактот дека не може да сака обични жени.
- Вистинските девојки можат да ме изневерат, а куклата не може тоа да ми го направи. Таа е 100 отсто само моја - вели Та-бо, кој има 100 кукли за кои потрошил 170.000 долари.
- Речиси сите купувачи на овој производ се мажи што живеат сами и имаат над 40 години.

- Izvrtenost ... seksualna ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter