Search This Blog

Sunday, July 22, 2007

Блог - одмор

Втората половина на Јули е почеток на сезона на одмори ... Оваа година повторно имаме изгор лето ... се надевам дека зимата нема да биде кочан ... иако многу прогнози велат дека - по изгор лето следува кочан зима ...

И МК блогзаедницата си зема одмор ... одмор од блогот де ...


No comments:

Blog Archive

Site Meter