Search This Blog

Saturday, July 07, 2007

ДРУГАРИ - ПРИЈАТЕЛИ

Другасрството - пријателството е нешто што е бесценето ...
Prijateli kolaz (Large).jpg

Вака изгледа едно пријателство - другарство ... кое се случува во еден од комшиските дворови ... Како што се гледа ни бојата на тенот ни расата не се битни за ова другарство - кое прераснало во пријателство ...

- Drugari ... Prijateli ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter