Search This Blog

Thursday, July 26, 2007

„Душата на градот“

** Во Музејот на град Скопје, вечерва со почеток во 20 часот, ќе биде поставена групна изложба на фотографии под наслов „Душата на градот“.

Оваа изложба, на која ќе бидат прикажани 50 фотографии од 22 автори, е дел од истоимената работилница која ја организираше Македонскиот центар за фотографија во соработка со Музејот на град Скопје, а е поддржана од Швајцарската програма за култура во Македонија.

„Душата на градот” е изложба на аматерски фотографии на млади автори ...

За изложбата добив покана од нашиот познат блог кој се бави со ангажирана и уметничка фотографија - Ѓорѓи Оровчанец ... а фотките ги објавува на своите два блога

www.m-soulz.blogspot.com
www.photo-soulz.blogspot.com

No comments:

Blog Archive

Site Meter