Search This Blog

Thursday, July 26, 2007

Костовски и клучката кај Континентал

Неможам сега да истражувам кога требало да почне а не е почната клучката ... но чинам дека има поминато две години од кога требаше да се случи завршувањето на клучката кај Континентал ... Дента кога се пушраше мостот кај железничка - клучката требаше да биде завршена и мостот да има ефект на намалување на гужвата низ центар ...

Сега прашање е колку ке трае изградбата .... три пет години ... или незнам ... како тргнало вакви гломазни и скапи проекти се градат како да се цркви или пирамиди ...

Градоначалникот Костовски, за кого ова е прв капитален проект, најавува дека надвозникот ќе биде готов до крајот на годинава ...

Би сакал заради скопјани Костовски овојпат да е во право ...

- Kostovski ... Kontinental ... klucka ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter