Search This Blog

Thursday, July 12, 2007

„Јас сум славен, згоден тип“

Не, не се работи за мене ... Не сум ниту славен - ниту згоден ...

Со зборовите и песната „Јас сум славен, згоден тип“ ... некој 64 годишен јапонец - завел неколку богати јапонки ... “Љубовџијата“ успеал од 16 наивни јапонки да инкасира околу 3 милиони долари.

„Јас сум славен, згоден тип“ ... се изгледа чаробни зборови ... барем за јапонски прилики де ... :)

No comments:

Blog Archive

Site Meter