Search This Blog

Friday, November 06, 2009

И Психолозите/Психијатрите пукаат/убиваат ... нов менгеле во Форт Худ во Тексас

http://assets.nydailynews.com/img/2009/11/06/amd_hasan_headshot.jpg
Mајорot Малик Надал Хасан (Maj. Nidal Malik Hasan) кој работел како воен психолог во базата Форт Худ во Тексас, која е најголема американска воена база на територијата на САД 45.000 војници, во моменти на “жолта минута“ со два пиштола убил 12 американски војници ... изгледа му пукнал филмот ...       Повеќе ».....И Психолозите/Психијатрите пукаат/убиваат ... нов менгеле во  Форт Худ во Тексас ... Америка е повторно во шок. Духот на пиштолџиите од Тексас ги прати и во 21-век.

No comments:

Blog Archive

Site Meter