Search This Blog

Tuesday, November 10, 2009

Неколку фотки од отварањето на изложбата на фотографии на Сифрид Трајковски Миладинов2.

3.

4.
Неколку фотки од настанот кој го најавив со постот Куманово - Покана за “ВЕЧЕР ЗА СПОМЕНУВАЊЕ И ДЕРТ“
Фотките ми се пратени на меил бидејки самиот за жал не присаствував.

2 comments:

Anonymous said...

Zdravo
Ne uspeav da otvoram nitu eden od linkovite ako mozes postiraj gi direktno :)

Anonymous said...

Fala mnogu :)

Blog Archive

Site Meter