Search This Blog

Saturday, November 28, 2009

Студентски протести во Београд се во информативен молк во МК медиуми

Во Београд веќе неколку дена се случуваат студентски протести ... дел од нивните барања Владата на Србија ги усвои. Во нашите медиуми се случува информативен молк во врска со овие протести, скоро да не се присутни на тикерите на нашите медиуми. Дали е ова политика со која се сака да не се пренесат слични барања и во Македонија. Иако Македонија веќе имаше студентски протест кој имаше слични барања - но владата го оцени како провокација на опозицијата и вооптшто не ги разгледа барањата на нашите студенти.        Повеќе ».....
 


http://www.srbijanet.rs/images/stories/drustvo/slike1/slike/studentski-protesti-beograd(1).jpg
http://www.srbijanet.rs/images/stories/drustvo/slike1/slike/studentski-protesti-beograd.jpg
http://www.b92.net/news/pics/2008/10/81718300048f8310fa8c88890325652_extreme.jpg
http://static.b92.net/pics/gallery/2008/10/159706564148ff3a6b55c80448151976.jpg

http://static.b92.net/pics/gallery/2008/10/208146182748ff3b24891bc091950816.jpg
http://www3.serbiancafe.com/cir/vesti/img/20091125_studenti2.jpg
http://www.abrasmedia.info/slike2009/bg_studentarija.jpg
http://www.studentskisvet.com/repository/CMS/1_Info/2_Obrazovanje/Velike_201x146/dole_skolarine.jpg
http://www.b92.net/news/pics/2009/11/10812203754b0ab38fb6a2d802123425_extreme.jpg

1 comment:

Anonymous said...

29.04.2009, pishuva na klipovite. Na kogo da veruvam?. Volane ne te citam povece!

Blog Archive

Site Meter