Search This Blog

Thursday, November 12, 2009

Македонецот веќе се научи ништо да не очекува, следна фаза е како да се научи да не јаде, последна фаза е да се види колку ке издржи пред да умре.

Македонскиот граѓанин транзиционите МК власти го научија ништо да не очекува ... веројатно до сега македонецот се подначи и да не јаде ... Следната фаза се знае, откога ке го научите “магарето“ да не јаде следи негова природна смрт од глад. Македонецот е горд на сето тоа - ке умре гордо ако треба, ама барем ке биде “ошишан“ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter