Search This Blog

Saturday, November 28, 2009

Груевски гордо ја накриви капата ... рејтингот веројатно повторно му расте


Средбата со Папандреу не донесе ништо ново - дваицата лидери останаа на своите позиции. Груевски е горд на себе што не попушти и го обрани македонското достоинство. Рабортите на внатрешно политички план повторно добро одат во полза на рејтингот на Груевски.

Капо ди тути капи ...

1 comment:

Anonymous said...

Politika triabva da misli za badeshteto,a ne za nastoiashteto !!!

Blog Archive

Site Meter