Search This Blog

Monday, November 23, 2009

Груевски Папандреу - средба во петок во Мала Преспа, уште една шпекулација или ...


А1 стана место преку кое ни се соопштуваат одредени вести кои се до тогаш се само шпекулации. Најновото соопштение или шпекулација е дека во овој петок Папандреу и Груевски ке се сретнат во Мала Преспа ... А1 ни соопшти за Писмото на Груевски до своите членови, ни соопшти па го повлече соопштението на наводната оставка на Груевски и да не набројувам ... Дали А1 е всушност параван од кој власта ги соопштува своите размислувања за да ја види реакцијата на јавноста ??.    Повеќе ».....


Зошто средба со Пападреу би се држала во тајност ??. Да подсетам и првата средба на Груевски и Папандреу беше држана во најстрога тајност и се до последен момент беше објавувана како шпекулација и неколкупати демантирана ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter