Search This Blog

Saturday, November 14, 2009

Блогерски пазар - Чаршиски муабет

Сношти на А2 гледав емисија каде троица а можеби и четворица реномирани блогери учествуваа на трибина, во која требаше да се говори за почитување на правата на различностите и маргинизираните групи ... Наместо искажување на ставови, гледав “чаршиски муабет“ кој обично жените го прават на пазар со непочитување на правото другите да се искажат ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter