Search This Blog

Tuesday, November 24, 2009

Скопје, есенски залез во Ново Лисиче

http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/9-1Medium.jpg?t=1259062944
1. Скопје, есенски залез во Ново Лисиче ...
Овие ноемвриски денови изобилуваат со сонце и ги бојат скопските паркови со убави бои на есента, а залезите на сонце се преубави ... очито е зошто нашето знаме е обоено со боите на црвената и жолтата боја ...  Повеќе ».....


http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/9-2Medium.jpg?t=1259063211
2.

No comments:

Blog Archive

Site Meter