Search This Blog

Thursday, November 08, 2007

Жена ... на која веројатно и завидуваат други жени ...

Сликата “http://www.newsoftheworld.co.uk/images/homepage/orgasm_04_02.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.Сликата “http://www.newsoftheworld.co.uk/images/homepage/orgasm_04_03.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.Сликата “http://www.newsoftheworld.co.uk/images/homepage/orgasm_04_01.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Сара (Sarah Carmen ...) е можеби единствена жена во светот која и по двеста пати дневно доживува оргазам ... Се би било супер кога всушност не би се работело за вид на блосест од која Сара е заболена од својата 19 годишна возраст ... Сара се возбудува од се и сешто ... малку и треба ... вибрации од воз или нешто слично е доволно ... Додека имала 40 минутно интервју имала 5 оргазми ...

Комплетното интервју со Сара можете да го видите тука ...

1 comment:

Жарко Трајаноски said...

Како беше - „Се што е претерано не чини“ :)

Blog Archive

Site Meter