Search This Blog

Thursday, November 29, 2007

Договорот за продажба на ЕСМ-достапен за јавноста ...

Боцевски соопшти дека од денеска ке го имаме Договорот за продажба на ЕСМ-достапен за јавноста ... Се утепав барајки низ сајтот на владата но сеуште го нема ...

Ако некој го знае линкот - нека ми го прати ... ке бидам благодарен.

No comments:

Blog Archive

Site Meter