Search This Blog

Monday, November 05, 2007

Рекламирање без ДДВ ... незаконско ...

Милино пати имам укажувано ... јавно на трибини и соопштенија до меиумите имам велено дека рекламирање на цените на ДДВ е незаконито дејствие и лажно прикажување - залажување на народот ... тоа особено важи за цените на Македонски Телекомуникации - а особено за цените на интернет конекциите на оваа компанија ...

Утринава бев пријатно позитивно изненаден од истражувањето на оваа тема од новинарот на Утрински - АЛЕКСАНДАР ПЕШЕВ ... Рекламирањето производи без ДДВ во цената е незаконско ...

- ИНТЕРНЕТ ЦЕНИ - МТ ...

1 comment:

Anonymous said...

ееее, толку стар , а толку да лажеш, срам да ти е - мали деца го читаат ова- а кој лаже, тој краде и нозете му смрдат :):) добро те плаќаат од NO. NET . -види линк http://biz.on.net.mk/node/334

Blog Archive

Site Meter