Search This Blog

Saturday, November 03, 2007

Детска држава ...

Председателот ги скара децата кои ја управуваат државата ни ... Обостраното непочитување меѓу институциите на МК Председател и Влада продолжува ... Овојпат со својата несериозна изјава Председателот го прави исчекорот на непочитувањето ...

Ако ние не си ги почитуваме демократските избрани институции и поединци - како ли ке не почитуваат другите ...

Никако ...

Председателот обвинува дека премлади луѓе ни ја водат државата .... заборавајки дека тој без ниедна година стаж истотака беше премиер ... а е еден од најмладите светски Председатели ... која иронија ...

Тоа ме подсеќа на една сентенца од разговор меѓу две ку*ви ... едната и вели на другата ... “..подржми го копилево ... за да му удрам шлаканица на твоето копиле ...“

1 comment:

Anonymous said...

ееее, толку стар , а толку да лажеш, срам да ти е - мали деца го читаат ова- а кој лаже, тој краде и нозете му смрдат :):) добро те плаќаат од NO. NET . -види линк http://biz.on.net.mk/node/334

Blog Archive

Site Meter