Search This Blog

Thursday, November 29, 2007

Нови таблици ...

Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/FA83E1075BFD0941AC3904C56B06C08E.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Бирајки под која рублика да го ставам постов - се одлучив да го ставам под рубликата “пари“ ... колку пари ке се соберат со ова од граѓаните ?? ... Најлесно се собираат пари од МК граѓани кога сите треба да платат ...

Според некои непотврдени информации, нивната цена ќе биде 4.000 денари.

Динамиката на замена на старите со нови таблички ќе се утврди исто така со фирмата што ќе го добие тендерот. Се разгледуваат повеќе варијанти, од тоа сопствениците да се повикуваат кога нивните таблички ќе бидат готови, до тоа табличките да се менуваат кога возилата ќе дојдат на ред за регистрација.

Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/E518376695F09549B4FBAA677FD78A6A.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

No comments:

Blog Archive

Site Meter