Search This Blog

Monday, November 05, 2007

Нотарските услуги - поефтинуваат дури за 50 проценти ...

По намалување на цените на Централниот регистар и намалувањето на цените во Катастарот .... намалени за 50 проценти ... се наговестува исто намалување на цените на нотарските услуги и овојпат за 50 проценти ...

Владата континуирано ги намалува цените кај оние институции кои се огромни “цицачи на пари“ од граѓаните и стопанските субјекти ...

Парите не ги засегнуваат Нотарите ... се намалува само делот - кој како такса оди во државниот буџет ...

Кога сме кај нотарите ... Има ли некој видено Нотар што дава фискална сметка ??! ... И една констатација од кога се појави првата група на Нотари во МК - тие станаа видни и добростоечки луѓе во државата ни ... Им се позлати ... Кога ке влезеш кај Нотар се сјае ... им цвета бизнисот што би се рекло ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter