Search This Blog

Saturday, November 24, 2007

Герсанина ... на својот блог има материјал за МК бесцелер ...

Блогот Рефлексии е зрел да доживее објавување во печатена форма ... Тоа би бил МК бесцелер ... а мислам ако се преведе и пошироко ... Одавна ја убедувам Герсанина да се осмели - да издаде книга ... Би помогнале повеќе блогери ... Со оваа книга би се започнал еден низ на објавување на книги од МК блогери - по издавањето на книгата на Никола Костески - Машко писмо ...

Дека сум во право денеска потврди и сопственикот на книгоиздавачката куќа Ѓурѓа Никола Костески - кој како коментар, како да ја наговестува оваа книга ...

Драга блог-пријателке GERSANINA, ти благодарам што се јави. Многу сум радосен што ми дојде на промоцијата. Со нетрпение ќе ја очекувам приликата на ист начин да ти возвратам. Се надевам - наскоро!?
Срдечно
!

encyclopedia… || 24 Ноември, 2007 - 14:29 | одговори
Ајде да се преброиме кој би купил книга од Герсанина - од нас блогерите ... Се разбира веќе две книги има продадено на Никола Костески и на мене ...
Со овој пост ја охрабрувам Герсанина да ја издаде книгата ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter