Search This Blog

Tuesday, November 13, 2007

Бит пазар ... цигари ... запленети ... !!!

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/B1775ACC39E36E4E8EDA3FB477AEE82F.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Во петокот запленето поголемо количество на цигари и петарди - во дувлото за продажба на вакви артикли на Битпазар ...
Во полициски акции на Бит-пазар во петокот биле запленети 839 штеки цигари без бандероли и 227 пакетчиња петарди и поднесе пет кривични пријави против сопствениците на стоката.
Ова е втора поголема заплена на цигари во оваа година ... За да запре ваквата продажба барем еднаш месечно треба да има вакви акции на БитПазар ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter