Search This Blog

Monday, November 26, 2007

Букарски = Мечето Ушко

untitled.jpg

Можно ли е позади Мечето Ушко да стои Алекс Букарски ??...

Дел од оваа дилема изворно е присатна на блогот Историја во постот “Мечето Ушко си легна да спие“ ... пост кој го пратат само оние кои го имаат на РСС блогот Иаторија (кој не излегува во рубликата нови коментари ...)

Се разбира сето ова е шпекулација ... Со Мечето Ушко никако да се видам да испијам кафе или пиво - иако неколку пати се договараме за тоа ... го снемува ... А и многумина кои му го читаат блогот велат дека не го познаваат ... Можно ли е во наша МК да се сокрие еден блогер ?? Јас велам не ...

Втора шекулација ... дали е на повидок книга на Мечето Ушко ... Би се радувал ако е така. И овој блогер е зрел за книга.

Многумина велат дека блогерите не треба да издаваат книги. Со дел од нивните ставови и образложенија се сложувам - но во услови кога има мала читаност на блоговите (заради слабата интернет пенетрација ...), книгата е поприфатлива за излегување од анонимноста ... попат и нешто да се заработи.

Познато е на сите дека во МК од блог неможе никој да заработува.

No comments:

Blog Archive

Site Meter