Search This Blog

Wednesday, November 21, 2007

Пратенички бојкот ...

Деновиве спикерот на Парламентот има проблем да ги собере на седница пратениците кои се од внатрешноца ... Тие тивко бојкотираат бидејки не им се исплатуваат дневниците кои им следуваат по закон ...

Во време кога е од огромна важност Парламентот да работи со полна пареа ова е недозволиво ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter