Search This Blog

Friday, November 02, 2007

Риби ...

Оги синко ме обвини дека сум ги запоставил МК риби ... еве дел од една фото приказна ...

P7060021.JPG

Пред една пржилница за риби шетаа некои риби ... од долните фотки ...

ribi.jpg

No comments:

Blog Archive

Site Meter