Search This Blog

Thursday, November 29, 2007

Чисти раце ...

Чисти раце ... дали се ??

2 comments:

Жарко Трајаноски said...

Прашањето е на место.
Јавноста заслужува одговор.
Игнорирањето на медиумите од страна на Гошев е игнорирање на јавноста.

volan said...

Антикорупциска треба да го преземе “случајов“ ... ако има “случај“ де ...

Blog Archive

Site Meter